Üdvözlöm!


  Bencsik Attila vagyok, 1995.-ben végeztem mezőgazdasági gépszerelő szakon Békésen a Farkas Gyula Mezőgazdasági, Ipari Szakképző Iskolában. Az 1995- től egy mezőgazdasági vállalkozásnál (Bo-Ti Zrt., Hunya) dolgoztam 2016.-ig, de e-mellett saját egyéni vállalkozásomat is elindítottam 2014.-ben.

  Vállalkozásom fő tevékenysége mezőgazdasági traktorok, munkagépek, és egyéb munkaeszközök, vontatmányok, stb. javítása, szervizelése és gépalaktrészek forgalmazása.

Bővebben:

  • John Deere típusú traktorok és kombájnok javítása.
  • Hajtóművek, sebességváltók javítása.
  • Traktorok, kombájnok, vontatmányok elektromos rendszereinek javítása, bővítése..
  • Ekék, kombinátorok, tárcsák, stb. eseti javítása vagy szezonális felkészítése.
  • Kardántengelyek felújítása

  A gépek szervizelését, javítását elsősorban saját műhelyemben végezzük el korszerű szerszámokkal, felszerelésekkel. Mezőgazdasági szezonális munkák közben adódott meghibásodásokat éjszaka is elvégezzük.

  Kiemelt körzet Békés, Csongrád, Jász - Nagykun - Szolnok és Hajdú - Bihar megye, de egyedi megegyezés után az ország egész területén, sőt Ausztriában, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában is vállaltunk javítási munkákat.

  Jelenleg három alkalmazottammal közösen végezzük munkáinkat.

  Szervíz, javítás igényét az elérhetőségeimen jelezze. Irja le vagy mondja el a javítandó gép típusát, főbb adatait (gyártási év, alvázszám, motorszám), és a hiba pontos leírását. A pontos állapotfelmérés után tudok árajánlatot adni, ami tartalmazza részletezve a cserélendő alkatrészek árát, a javítási munkadíjat, a kiszállási díjat és az egyéb felmerülő költségeket. Az árajánlat elfogadása után kezdjük meg a javítást az előre egyeztetett időpontban és helyszínen.  Az elvégzett munkákra és az általunk cserélt alkatrészekre a törvény által előírt garanciát vállalunk.
 

  Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat!

         Bencsik Attila, Egyéni vállalkozó