Üdvözlöm!


  Bencsik Attila vagyok, 1995.-ben végeztem mezőgazdasági gépszerelő szakon Békésen a Farkas Gyula Mezőgazdasági, Ipari Szakképző Iskolában. Az 1995- től egy mezőgazdasági vállalkozásnál (Bo-Ti Zrt., Hunya) dolgoztam 2016.-ig, de e-mellett saját egyéni vállalkozásomat is elindítottam 2014.-ben.

  Vállalkozásom fő tevékenysége mezőgazdasági traktorok, munkagépek, és egyéb munkaeszközök, vontatmányok, stb. javítása, szervizelése és gépalaktrészek forgalmazása.

Bővebben:

  • John Deere és egyéb más típusú traktorok  javítása.
  • Hajtóművek, sebességváltók javítása.
  • Traktorok, kombájnok, vontatmányok elektromos rendszereinek javítása, bővítése.
  • Mezőgazdasági gépek hidraulikus rendszereinek diagnosztikai vizsgálata, ellenőrzése, javítása.
  • Ekék, kombinátorok, tárcsák, stb. eseti javítása vagy szezonális felkészítése.
  • Kardántengelyek felújítása
  • A traktorok, pótkocsik műszaki vizsgára való felkészítését, műszaki vizsgáztatását és az azzal járó adminisztrációs feladatokat  átvállaljuk, lebonyolítjuk

  A gépek szervizelését, javítását az önök telephelyén vagy (a javítás nagyságától fügően) saját műhelyemben végezzük el korszerű szerszámokkal, felszerelésekkel és nem utolsósorban kedvező munkadíjakkal állok az ügyfeleink rendelkezésére. Mezőgazdasági szezonális munkák közben adódott meghibásodásokat éjszaka is elvégezzük.

  Kiemelt körzet Békés, Csongrád, Jász - Nagykun - Szolnok és Hajdú - Bihar megye, de egyedi megegyezés után az ország egész területén vállalunk javítási munkákat.

  Jelenleg egy alkalmazottammal közösen végezzük munkáinkat.

  Szervíz, javítás igényét az elérhetőségeimen jelezze. Irja le vagy mondja el a javítandó gép típusát, főbb adatait (gyártási év, alvázszám, motorszám), és a hiba pontos leírását. A pontos állapotfelmérés után tudok árajánlatot adni, ami tartalmazza részletezve a cserélendő alkatrészek árát, a javítási munkadíjat, a kiszállási díjat és az egyéb felmerülő költségeket. Az árajánlat elfogadása után kezdjük meg a javítást az előre egyeztetett időpontban és helyszínen.  Az elvégzett munkákra és az általunk cserélt alkatrészekre garanciát vállalunk.
 

  Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat!

         Bencsik Attila, Egyéni vállalkozó